Beoordelingen van Pizzeria Nefertiti Hilversum

Recente recensies

5.0
Anoniem
gisteren
Nadia
17 mei 2022
Sebastiaan
17 mei 2022

Een beetje knoflook olie of knoflook in het algemeen voor wat extra smaak is denk ik een goede toevoeging, maar verder waren de pizza’s top!

S.S
11 mei 2022
Els
30 april 2022

Heerlijk gegeten! Ruime portie en lekker warm bezorgd!

Anoniem
28 april 2022
Astrid Beijen
25 april 2022

Zoals altijd zeer goed eten en een hele goede bezorging altijd op tijd en goed warm eten

B.
14 april 2022

Heerlijke pizza's, op de afgesproken tijd klaar. Klein puntje dat beter kan is de knapperigheid van de bodem; die was deze keer iets minder dan anders.

Pieter Meijer
8 april 2022
Robert
3 april 2022

Al jaren trouwen klant. Altijd goed en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
2 april 2022

Super snel bezorgd en super lekkere pizza’s! Absoluut een aanrader

Anoniem
2 april 2022
Anoniem
30 maart 2022
Dave
30 maart 2022

Prima pizza, met een goede hoeveelheid beleg!

Flemming
29 maart 2022
Els
26 maart 2022

Kipfilet uit de oven was iets minder als anders, zat bot aan en hij leek ook niet (net) gegrild.

Anoniem
24 maart 2022

Was heerlijk en snelle bezorging!

Anoniem
22 maart 2022
Els
16 maart 2022
Nadia
10 maart 2022

Heerlijk!

Lisa
9 maart 2022

Pasta 4 kazen in roomsaus is super!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
7 maart 2022
Robert
6 maart 2022

Al jaren vaste klant. Een van de weinige zaken waar het altijd goed geregeld is 😉.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
4 maart 2022
Anoniem
28 februari 2022
Marijke de Vries
26 februari 2022

Snel geleverd en de pizza's waren lekker en nog lekker warm

Anoniem
20 februari 2022

Aardige bezorger en het eten was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
14 februari 2022

Het eten was weer heerlijk en goed warm! Zeker aan te raden.

Robert
14 februari 2022

Ga zo door helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
10 februari 2022

Het was weer heerlijk

Anoniem
31 januari 2022
Treur
31 januari 2022

De pizza’s waren vrij snel koud. Wel erg lekker en verse korst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mascha
30 januari 2022

Nefertiti altijd goed en heerlijk eten ☺️snelle bezorging en zeker niet duur! Blij met nefertiti 💕

Anoniem
28 januari 2022

Pompe jonge

P
27 januari 2022
Mario van Asdonck
20 januari 2022

Om te promoten dat men via de eigen site bestelt en niet via een platform waardoor er een fee afgedragen wordt zou ik dat aantrekkelijker maken.

P
17 januari 2022
Nouria
12 januari 2022

Heerlijke pizza, op tijd bezorgd, bezorger is vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Astrid
10 januari 2022

Zoals altijd een zeer goede beoordeling zowel voor het eten wat goed vansmaak is en goed warm, de bezorging is ook heel erg goed. altijd netjes en optijd. Omdat ik via hun eigen site bestel kregen we er 2 cola gratis bij. Ik bestel altijd via hun eigen site zodat ze krijgen wat ze verdienen ook bij andere restaurants.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
8 januari 2022

Heerlijk gegeten, warm en snel bezorgd, ruime portie!

M
2 januari 2021
Els
1 januari 2021
DT
1 januari 2021

Beste pizza in de omgeving !

PB
31 december 2021

Heerlijk! Pizza. calzone piccanto altijd top

Raymond
26 december 2021

Top, geen klachten, een van de beste plaatsen in Hilversum om Shoarma te bestellen. Pizza was verder ook goed. En super top voor het open zijn op een feestdag, klasse

Robert
24 december 2021

Ga zo door

Gursoy
21 december 2021
Robert
18 december 2021

Toppie

Annetje
15 december 2021

Heerlijke pizza's, mijn man houd niet van paprika dit kun je aangeven als je besteld. De pizza's zijn echt goed warm en snel afgeleverd door een vriendelijke bezorger.

T.vd.M
11 december 2021

Pizza Calzone zónder tomatensaus??? Ik heb er zelfs nog om gevraagd bij de bestelling. Volgens mij hóórt het erbij...

Anoniem
5 december 2021

Pompe jonge

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
1 december 2021

Prijs kwaliteit heel goed. Erg lekker.

Esma
26 november 2021

Precies op tijd geleverd en lekkere pizzas met dunne bodem!

Anoniem
22 november 2021
Nn
16 november 2021

Duidelijke site makkelijk bestellen en op tijd geleverd super

Mohamed
9 november 2021

Was lekkere pizza!

DcM
8 november 2021

Snelle levering.Kwaliteit goed

Astrid
8 november 2021

Pizza en shoarmaschotel waren weer voortreffelijk. Lekker op tempratuur. Super snelle en vriendelijke bezorging. Gewoon weet top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toornent
6 november 2021

Heerlijke pizza.vlotte bezorging ,vaak een leuke attentie erbij.

Els
3 november 2021

Heerlijk gegeten, warm, snel bezorgd, top!

Anoniem
2 november 2021
Astrid
25 oktober 2021

Hou van een warme goed belegde pizza en die kreeg ik zeker, heb ervan genoten. Ook de bezorging was perfect. volgen de x weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
24 oktober 2021

Het eten was erg lekker, ik miste wel een pitabroodje bij mijn shoarmaschotel. Patat en shoarma zat bij elkaar waardoor de patat slap was, beter apart verpakken?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadia
20 oktober 2021

Heerlijk

Ronald Quartel
16 oktober 2021

Lekkere pizza’s 🍕🍕🍕🍕 Snelle levering 👍

Kj kombrink
5 oktober 2021
Nadia
30 september 2021

Heerlijk en snel

Isabelle
28 september 2021
Els
22 september 2021

Heerlijk gegeten en lekker warm bezorgd, top!!

Nadia
22 september 2021

Heerlijk

Nadia
17 september 2021

Heerlijk zoals altijd

Stefan
19 juli 2021

De friet bij de shoarmaschotel was de vorige keer echt vele malen beter dan nu. Frietjes waren slap en leken ‘herbakken’ te zijn. Shoarma was top! Pizza was ook top hoorde ik.

Raymond Kat
18 juli 2021
Thomas Schaap
10 juli 2021

Lekkere pizza

Nadia
9 juli 2021

Altijd lekker en super vriendelijk!

Tim
4 juli 2021

Prima pizza, goed van smaak en niets op aan te merken. Super snelle bezorging!

Bert Meier
23 juni 2021

Snel warm lekker

Mark
13 juni 2021

Lekker weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elin
5 juni 2021

Wat een aardige mensen. En ook nog snelle levering en prima pizza, voor een eerlijke prijs.

Marion
20 mei 2021

op tijd bezorgd , prima pizza en dus heerlijk gegeten. Aardig dat ze broodjes en 2 cola er gratis bij doen. Een aanrader . !

Amir
18 mei 2021

Topper de top!

Raed
16 mei 2021

Heerlijke eten 👍👍

Brenda
5 mei 2021

Onwijs snel geleverd en het smaakte wederom erg goed! Echt lekkere pizza’s met een goede Italiaanse bodem

Wouter
4 mei 2021

Super lekker pizza’s en snelle bezorging!

Anoniem
2 mei 2021
Raymond Kat
27 april 2021
Bahar
21 april 2021

Voor het eerst op advies van vrienden besteld. Bestelling geplaatst, super snel binnen een half uur. Oprecht de pizza’s waren super lekker/groot en gevuld. Alles was lekker. (Extra’s van de zaak gratis stokbrood met kruidenboter en cola erbij gekregen) Gaat om principe 👏🏼 HEERLIJK !!! We gaan hier zeker vaker bestellen.

Peter
20 april 2021

Snel en lekker !!! Pizza Calzone Picanto. Top

Max
19 april 2021

Exact op tijd, en zoals altijd super lekker en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sara
18 april 2021

Lekkere pizza’s goed gevuld met lekkere vulling. Goede Bodem. Top !

Michiel
12 april 2021
Nadia
8 april 2021

Heerlijk zoals altijd!

Koen
7 april 2021

Prima pizza's en altijd op tijd bezorgd.

rebel
4 april 2021

was gewoon goed en lekker mag iets sneller bezorgen

Pablo
28 maart 2021

Calzone ripieno best

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amir
27 maart 2021

Top top top

tasos
25 maart 2021

het was heerlijk niet gedacht dat een cheeseburger zo lekker kon zijn

Anoniem
14 maart 2021

Regelmatig bestellen wij hier. Super goed! Een bak Cannelloni is wel aan de prijs (10 euro), maar wat je ervoor krijgt is echt restaurant waardig. Rijkelijk belegd. Boven de 20 euro bestellen is 2x gratis fris erbij. Ook gratis zijn de broodjes met kruidenboter. Kortom aan de dure kant, maar je krijgt er zeker wat voor terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Puijk
7 maart 2021

Top🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Victor
28 februari 2021

Lekker+snel+groot.

Alies van den Berg
27 februari 2021

Super snel, super lekker.

Michiel
26 februari 2021

Altijd op tijd. Uitstekende gegrilde kip + heerlijk sausje. De gorgonzola en peper zijn tot nu toe goed bevallen. Als je dit toch leest; google EQ Clothing

Salima
25 februari 2021

Het eten was lekker en warm. 👌🏽

Carlotta
16 februari 2021

Top top top, jee wat een heerlijke kipfilet/champignonsaus , veel, goed verpakt, op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger, ik zeg doen

Michael
14 februari 2021

Erg lekkere calzone. Kip was wat droog.

Raymond Kat
31 januari 2021

Smaakte top.

Amir
30 januari 2021

Top service

Nadia
25 januari 2021

Super zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
25 januari 2021
Mi
24 januari 2021

Altijd heerlijk eten, warm en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
24 januari 2021
Els
22 januari 2021

Heerlijk gegeten, snel en warm bezorgd!

Simon
18 januari 2021

De bestelling was niet helemaal goed gegaan. Normaal gesproken zou dat natuurlijk punten kosten. Maar zonder dat we hierover zelf contact hadden opgenomen werd binnen 10 minuten de goede pizza alsnog bezorgd (en mochten we de verkeerde houden). Goede service! Er kan altijd wel iets mis gaan, maar het gaat er wat mij betreft om, hoe je dat dan oplost. Nefertiti doet dit dus erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carlotta
16 januari 2021

Bezorging vlot en vriendelijk, er was een verkeerde pizza geleverd,deze werd na een belletje snel omgeruild, de gegrilde kipfilet met champignonsaus was heerlijk,echt heeeeeel lekker, de omgeruilde pizza was mwa en voor meer dan helft is blijven liggen,was taai en niet zo smakelijk

Erik
15 januari 2021

Heerlijk, lekker warm & knapperig, een feestje!

M ten brinke
11 januari 2021

Zoals altijd lekker, en op tijd en warm Gewoon top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M ten brinke
4 januari 2021

Dit is niet de eerste keer dat wij bij Nefertiti bestellen,ze zijn altijd op tijd en het eten is heet en smakelijk, wat wil je nog meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emmely
1 januari 2020
Philip
29 december 2020

Bezorging helemaal top, maar de pizza -vooral de bodem- kan echt veel beter. De klassieke vergelijking met karton is bijna van toepassing... echt jammer.

PR
25 december 2020

Was heerlijk. Snel en lekker warm. Mijn excuses aan de bezorger, want ik had fooi in mijn zak gedaan en kwam er net achter dat ik maar een klein deel heb gegeven

Nadia
18 december 2020

Super

Jannie
17 december 2020

Vanavond na een lange dag vol overleggen lekker wat besteld. Mijn pizza Laxio was superlekker. Royaal belegd, smaakte goed, lekkere bodem en was goed warm. De bestelling verliep weer makkelijk en transparant. Ik bestel ook altijd rechtstreeks via de eigen site van Nefertiti en krijg er dan 2 blikjes Cola bij. Dat vinden de kinders helemaal leuk. Ik had aangegeven de bestelling zsm te willen. Het eten was er een stuk eerder dan de indicatie bij bevestiging. Kwam mij goed uit. Wil je het op een bepaalde tijd, dan kun je dat ook aangeven bij je bestelling. Goed eten, makkelijk bestellen en snel bezorgd. Een aanrader.

Dirk
14 december 2020

Was, zoals altijd, weer prima en lekker...

S.
11 december 2020

Binnen 20 minuten was het eten al bezorgd, heerlijk warm ook!

marieke
13 november 2020

keurig bezorgd, pizza goed warm en lekker

Paul
11 november 2020

Snel, warm, lekker!

Ali
29 oktober 2020

Echt heerlijk gegeten! Top service en snel geleverd!

marc
29 oktober 2020
Jer
28 oktober 2020

Geweldig lekker hartstikke smakelijk eten wij gaan zeker terug naar deze toko zeer lekker

Fritz
28 oktober 2020
Gwen
23 oktober 2020

Prima op tijd, heerlijk gegeten.

Hanneke
19 oktober 2020

De pizza’s werden netjes op tijd bezorgd. Helaas was de smaak wel echt minder dan de vorige keer. Bodem beetje smakeloos en droog, karig belegd en miste het smeuïge dat een pizza hoort te hebben. De keuze op de kaart in vegetarische pizza’s is best groot met lekkere combinaties van ingrediënten.

Waltrude
18 oktober 2020

Lekkere pizza, heerlijke sla en prima frietjes !

dcm
20 september 2020

Perfecte kwaliteit. Prima gegeten. Bezorging zeer snel. Suc6 dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tanisha
19 september 2020
Marie
18 september 2020

Goede pizza, mooi op tijd bezorgd en pizza goed warm

Elin
16 september 2020
Babette
12 september 2020

Lekkere pizza's, op tijd bezorgd en nog heet!

Maarten
7 september 2020

Tomate salade sloeg echt nergens op en dat voor 5 euro Ook bij de gratis dingen geen broodjes ? Terwijl wel vermeld viel me dit keer enorm tegen pizza was wel heerlijk

dcm
25 augustus 2020

Snelle levering en als altijd prima kwaliteit

M ten brinke
7 augustus 2020

Alles op themperatuur en lekker van smaak

Yalcin
6 augustus 2020

Lekkere pizza’s en heel snel met bezorgen

Corien
2 augustus 2020

heel lekkere pizza's en perfect op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anan
5 juli 2020

Warm,goed verpakt maar vooral heeeeeerlijk

Jill Willems
5 juli 2020

Helaas was de pizza lauw en niet warm genoeg...bestel regelmatig pizzas hier, maar deze keer was het niet zo warm.

Els
30 juni 2020
Alies van den Berg
26 juni 2020

Lekkere pizza, snel bezorgd.

Marcel Gerrebrands
16 juni 2020

Eten is goed. Bezorging had vriendelijker gekund.

Anoniem
9 juni 2020

Wij bestellen vaker bij nefertiti en we zijn altijd erg tevreden, eten komt altijd lekker warm en ook bezorgen ze super snel!

Samira
5 juni 2020

Was weer heerlijk!

Emma
1 juni 2020

Super vers, knapperig, lekkere verse ingredienten: lekker!

Dirk
27 mei 2020

Heerlijk gegeten en lekker op temperatuur.

Rob Bos
27 mei 2020

De spaghetti werd op tijd gebracht en was goed warm en he smaakte erg goed. Volgende keer weer een bestelling bij Nefertiti.

Anoniem
11 mei 2020
Chantal
6 mei 2020

Heerlijke pizza’s and stipt op tijd klaar!

Wilbert
6 mei 2020

Altijd snelle en goede levering van lekkere pizza's

Harm
5 mei 2020

Toppie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne-Mareike
21 april 2020

Super snel, flexibel met extra wensen en vooral natuurlijk lekkere pizza!

Laura
19 april 2020

Top pizza's, stonden precies op tijd klaar om op te halen. Helemaal goed.

Anonieme
18 april 2020
Grace Moes
13 april 2020

De bezorging was erg netjes en snel. Over het eten wat ik zeer aangenaam verrast. Ik had de drie pasta, lasagna, ravioli en cannaloni. De saus was heerlijk en de pasta rijk gevuld. De pasta kwam ook heet aan, als of het net bij mij thuis uit de oven kwam. De broodjes met kruidenboter was ook lekker. Dit is het eerste restaurant waarover ik positief ben kwa pasta. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smits
6 april 2020

Prima heerlijke pizza! zeer snel geleverd! Goede zaak! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RMB
4 april 2020

Prima website om te bestellen, heerlijke pizza’s, snelle en professionele bezorging. Keurig de social distance regels gevolgd!!

Marie
3 april 2020
Britt
28 maart 2020

Goede pizza en snel bezorgd. Aardige bezorger!

Mascha
28 maart 2020

Super snel werd het bezorgd en het was zoals gewoonlijk weer heerlijk. We hebben weer genoten.

Dunya
3 maart 2020

Lekkerste pizza van hilversum!! Lekkere bodem! Warm en goed belegd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Bos
2 maart 2020

De bestelling kwam eerder dan werd aangegeven en dat is altijd goed. Verder smaakte het eten goed. Zeker niet de laatste bestelling.

Peter
28 februari 2020

Lekkere pizza's, snel bezorgd! Top.

Marie
21 februari 2020

Goede, warme pizza,we bestellen nergens anders dan hier

Niels
8 februari 2020

Was weer top!

Ed
1 februari 2020

Prima pizza's Echt heel snel bezorgd

Iris van der klis
25 januari 2020

Kipfilet was heerlijk! Goed mals. en de champignonsaus was ook erg lekker.

marieke
17 januari 2020

Altijd netjes op tijd, pizza altijd warm en goed belegd.

Els
6 januari 2020
Yiannos
30 december 2020

Pizza was beetje later, wat ik niet erg vond. De eerste bezorger was gevallen met de scooter, waardoor mijn pizza opnieuw gemaakt moest worden. Uiteindelijk door overmacht nog best snel afgeleverd. Wens de bezorger een goed herstel!

Ferra de Vries
27 december 2019

Heerlijke pizza met verse ingrediënten. Mooi op tijd bezorgd en de pizza was nog goed warm!

Eric Sterk
21 december 2019

De beste pizzas van het land. Bezorging altijd snel, en altijd warm. Blijft mijn favoriete bezorgrestaurant.

Els
10 december 2019
Jannie
8 december 2019

Precies op tijd en erg lekkere pizza. I vond het jammer dat ik weer eens niks had om een fooitje te geven.

Esther
25 november 2019

Snel en smakelijk

Nadia
7 november 2019

Heerlijk zoals altijd

Mo
2 november 2019

Lekkere pasta, bakje goed gevuld. Zeker voor herhaling vatbaar!

Dunya
28 oktober 2019

Na vele pizzeria’s te hebben geprobeerd.. is nefertiti toch echt de beste en lekkerste van hilversum!! Ook zijn zeepier klantvriendelijk en de bezorging is altijd snel!!! Blij met jullie!

Annemieke
17 september 2019

Snel, erg heet en erg lekker.

Chantal
17 september 2019

De pizza’s waren weer heerlijk! Vind alleen jammer als ik bij opmerkingen plaats de calzone heel graag zonder paprika en champignons dat ik die dus wel krijg en meer groenten als shoarma. Mijn man was daar niet blij mee.

A L
26 augustus 2019

Was heerlijk..!! Thanks

Lola
14 augustus 2019

Ik had de zero cola besteld , maar de gewone gehad.. die drink ik niet, maar verder was het eten prima.

Reactie van Pizzeria Nefertiti

Best raar aangezien wij niet eens cola zero hebben en op de bestelling duidelijk cola staat maar bedankt voor je beoordeling mvg nefertiti

ronald
13 augustus 2019

de pizza,s waren weer super lekker

B. Blaauwendraad
3 augustus 2019

Snel bezorgd en goed gevulde pizza en ook nog eens zonder bezorgkosten!

Martin
3 augustus 2019

Prima pizza's en redelojk snel geleverd.. De bexorger was zeer vriendelijk.

B.
16 juli 2019

Top! Lasagne was erg lekker en goed warm.

Najlae
13 juli 2019

Gewoon top pizza de perfecte bodem perfecte vorm perfecte smaak ik hou van de manier hoe jullie pizza maken

Dave de Wagenaar
9 juli 2019

Hadden gisteren 2 pizza,s tonno besteld tonijn, en we hebben nog nooit zo lekker gegeten, geen platte deeg bodem maar een heerlijke soort gevulde bol brood, nou geloof me, je wilt nooit anders meer , echt een aanrader 👌👌✌🙏😍

Nadia
29 juni 2019
Said
22 juni 2019

Zowel het eten als de bezorging waren weer top. De hotwings zijn zeker een goede aanwinst. Thuis met hot chilisaus gegeten voor extra pittigheid en wat was dat lekker zeg.

Nadia
10 juni 2019

Top zoals altijd!

Anne-Mareike
6 juni 2019

Lekkere pizza en goede service (de pizza werd zelfs op m’n fiets ‘gemonteerd’)- kortom prima prijs/kwaliteitverhouding!

Els
5 juni 2019
Eemnes
25 mei 2019

Zeer goede service, vriendelijke bezorgers. Aanrader, ook omdat de gerechten uitstekend zijn

Louis
19 mei 2019

Supersnelle bezorging (binnen een kwartier op zaterdagavond) en lekkere pizza's!

Nadia
31 maart 2019

Heerlijk zoals altijd!

Joost
28 maart 2019

Super lekkere pizza’s!!

Kevin
14 maart 2019

De bezorging stond gepland op 45 minuten. Echter kwam de bezorger al na 20 minuten. Hulde hiervoor. Echter waren de pizza's helaas niet meer zo warm, waardoor we de laatste stukken niet meer hebben opgegeten omdat ze echt koud waren.

Dirk
2 maart 2019

Jammer alleen dat voor de 2e keer er geen extra knoflooksaus is geleverd terwijl er wel voor betaald is. Verder uitstekend en erg lekker

Ömer
28 februari 2019

10 minuten na het bestellen stond bezorger al voor de deur. De pizza’s waren goed warm en we hebben lekker gegeten. Aanrader!

Joost
11 februari 2019

Super lekkere pizza, pasta en heerlijke broodjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harrie
5 februari 2019
Kanty
18 januari 2019

Chapeu voor de chef

Niels
13 januari 2019

Altijd heerlijke pizza's en snel bezorgd.

Yiannos
9 januari 2019

Lekkere pizza, had alleen wat warmer gemogen en mét kruidenboter bij de broodjes.

Joost
30 december 2018

Heerlijke pizza’s, jammer dat het gratis brood ontbrak!

Bas
30 december 2018

Snel, warm, heerlijke pizza. Helemaal goed.

Salim
28 december 2018

Kapot goeie mededeling :p! Turkisch man kwam te laat -_____-“. Grapje hahaha bezorger kwam lekker op tijd. Dan verder het pasta Zingara is gruwelijkst en al het gevaarlijke combinatie/ingrediënten!! Kwa van smaak was het Michellin 6sterren gezien echt vurig hamdoullilah echt lekker en ook het pizza Hawai. Mis ik ook van jullie sws kom ik voor altijd nog terug:)!!! Dankjewel voor het laten bezorgen jullie verdienen voor mij echt 2x5= 10 sterren en dikke groetjes allemaal bij Neffertiti!! Totslot luister mensen dit is gewoon super lekker te bestellen bij Neffertiti het is echte aanrader❤️! Ga zo door! Maa’salaam,, Salim

Gertjan
27 december 2018
Gertjan
25 december 2018
Elisabeth de buurvrouw!
18 december 2018

Precies op tijd bezorgd. Alle eters vonden de kwaliteit verrassend goed! Dus de complimenten voor jullie! Groetjes van de buurvrouw van 116!

Said
13 december 2018

Zoals altijd was het weer overheerlijk. Ditmaal op de voetbalclub besteld en we hebben er met z’n allen van genoten. Snel en warm bezorgd ondanks de grote bestelling.

Carmen
5 december 2018

Lekkere goed gevulde pasta’s en een snelle bezorging. Wij bestellen hier weer in de toekomst!

Dirk
9 november 2018

Jammer alleen dat het extra bakje knoflooksaus er niet bij zat, wel betaald. En de broodjes met kruidenboter heb ik gemist..

Najlae
8 november 2018

De pizza was echt super lekker en de bezorger was lief en zag er goed uit

Jan
27 oktober 2018
TUI
18 oktober 2018
Smeets
18 oktober 2018
Jan
13 oktober 2018

Lekkere pizza

Smeets
12 oktober 2018
Gief mie sugaa
9 oktober 2018

Soussy is ma g forever! ❤️??

K.
8 oktober 2018
Willemijn
24 september 2018

Heerlijke pizza's en pasta en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadia
8 september 2018

Heerlijk zoals altijd

Salima Makran
7 september 2018

Eten was super lekker, net zoals altijd ??

Pieter Joan
2 september 2018

smakelijke gorgonzola-roomsaus bij filetto alla griilia, knapperige friet, br. shoarma speciaal, goed mals, las vegas en boscaiola pizza prima, randje tikje te krokant, turkse pizza met goed smakelijke saus erop, prima.

Nadia
29 augustus 2018

Altijd lekker en snelle bezorging

E.
19 juli 2018
C. Assis
17 juli 2018

Heerlijk pizza en vriendelijk mensen daar. Hoe altijd, bezorgen op de tijd! Toevallig vandaag heb ik via internet besteld en onbewust gezonken om afhalen. Maar later was geregeld om te bezorgen zonder probleem.

Kat
15 juli 2018
Ben van der Velde
3 juli 2018

Geen toelichting nodig. Altijd verse ingrediënten waardoor de pizza's super goed zijn! En een lekkere dunne bodem, zoals een echte pizza hoort te hebben!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V. Sweeney
1 juli 2018

3 van de 4 bestelde pizza's zijn erg in de smaak gevallen. De kapsalon pizza viel helaas een klein beetje tegen....teveel patat en erg weinig vlees.

Hilversum oost
12 juni 2018

Altijd snel en altijd lekker.

Kat
9 juni 2018
Gwen
4 juni 2018

Lekker eten en snelle bezorging!

Kat
2 juni 2018
Meent
2 juni 2018
Kat
8 mei 2018
Kat
26 april 2018
Tom Pouw
12 april 2018
Nadia
6 april 2018

Pasta zingara smaakt super! Ruime porties en snelle bezorging.

Raymond Kat
5 april 2018
Tom Pouw
27 maart 2018

Altijd top. En supersnelle bezorging.

Yvon
25 maart 2018

Had een pizza pesto rosso besteld. Het spek op de pizza rook en smaakte bedorven. Na een telefoontje werd er snel een nieuwe pizza gebracht, maar ik vind dat dit eigenlijk niet nodig moet zijn. Het is de eerste keer dat ik teleurgesteld ben in de smaak van de pizza, normaal is het prima.

BeVeR
22 maart 2018

Whow, binnen 15 minuten eten "heet" uit de oven op tafel ! En dat tussen 18:00 en 19:00. Crispy Pizza, met redelijke vulling. Alleen de prijs is ietwat boven modaal. Maar wij hadden honger en deze dag absoluut geen zin om te koken. Dus eieren voor ons geld gekozen. En laat die eieren nou ook nog eens lekker in de pizza spinazie hebben gezeten. Investering retour. Een belegger zou er gelukkig van worden. Wij ook, maar wij hadden gewoon gezonde trek. Kortom: Top Pizza voor acceptabele prijs en supersnelle bezorging.

O. Demmers
19 maart 2018
Raymond Kat
17 maart 2018
I. Atzi
10 maart 2018

Helemaal toppppie!

Nadia
1 maart 2018

Heeeeeerlijk en snel zoals altijd

Soesbergen
28 februari 2018

Het was weer lekker

Raymond Kat
14 februari 2018
Jeffrey
11 februari 2018

Snel en lekker!

Nsdia
7 februari 2018

Heeeeeeerlijk en snelle bezorging

Raymond Kat
23 januari 2018
Raymond Kat
23 januari 2018
Raymond Kat
18 januari 2018
Raymond Kat
9 januari 2018
Raymond Kat
7 januari 2018

Heerlijk.

Raymond Kat
3 januari 2018
Safiya
24 december 2017
Nadia
6 december 2017

Topppppppp

Mandy
4 december 2017

Altijd super lekker en snelle bezorging!